Uw huis Mijn klus

Hout leeft en moet kunnen ademen!

schilder@uwhuismijnklus.nl
06-19947887

Bent u op zoek naar een schilder die (vanuit de ervaring in de zorg) kan luisteren naar uw wensen, die haar werk met passie en accuratesse uitvoert tot er een mooi en duurzaam resultaat is bereikt? Dan bent u bij “uwhuis-mijnklus” aan het juiste adres.

Begin 2013 heb ik mijn oude liefde, namelijk het klussen en schilderen weer opgepakt. De uitvoering daarvan nam steeds grotere vormen aan en resulteerde uiteindelijk in de opstart van een eigen bedrijf. Dit met dank aan de vele mensen die zagen dat ik mijn werk met plezier en geduld, maar vooral ook met precisie en verantwoording deed, om zo te komen tot een goed resultaat. Zij boden mij de kans om van hun huis mijn klus te maken. Zo heb ik in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring kunnen opdoen. Kennis eerst verkregen van andere schilders en vanaf 2014 in de scholing die ik ben gaan volgen.

Een gedegen voorbereiding zie ik als het belangrijkste onderdeel van het schilderwerk. Voor de problemen waar je tegenaan kunt lopen zoek ik een duurzame oplossing en zal ik de opties in openheid met u als klant bespreken. Ik zie het als de kroon op mijn werk om het geheel strak af te werken met een goed en duurzaam verfsysteem.

In de offerte aanvraag kunt u uw wensen en de hoedanigheid van de klus aangeven, eventueel ondersteund met foto’s. Ik kom altijd persoonlijk langs voor de opmaak en bespreking van de offerte. In de offerte en uiteindelijke nota vindt u een redelijke prijs/kwaliteitverhouding waarin alleen de daadwerkelijk gemaakte werkuren worden meegenomen. Reistijden en pauzetijden worden niet meegerekend.

Voorheen was ik werkzaam in de gehandicaptenzorg. Dit werk heb ik met veel passie en toewijding gedaan. Veel van de kwaliteiten die ik in dit werkveld heb opgedaan komen in mijn huidige beroep als schilder goed van pas. In beide stel je je gaven en talenten ten dienste van de ander en is het belangrijk om goed te luisteren en aan te sluiten bij de ‘hulp’ vraag. Andere bronnen waar ik kracht en energie uit haal zijn; eerlijkheid, geduld, doorzettingsvermogen en creativiteit.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op: info@uwhuismijnklus.nl.